OVER ONS

Ondernemen én mode; dat zijn de speerpunten waar onze pijlen continu op gericht zijn. Het is niet alleen onze passie, maar het zit in ons bloed. Het is dan ook ons doel om met Ferlucci Nederland letterlijk én figuurlijk een beter en mooier te maken en in de spotlights te zetten. Want eerlijk is eerlijk; dat verdient dit mooie merk!

Mark zou je kunnen kennen van Suve's Modeagenturen. Mark is de afgelopen 20 jaar al actief in de mode branche. Ze zeggen ook wel, eenmaal in de mode altijd in de mode. Er is geen grotere kick als je iemand op straat in jouw kleding ziet lopen. Mark is verantwoordlijk voor de retail. Ferlucci ligt inmiddels bij 80 geweldige winkels in Nederland en wij breiden iedere week weer uit. Omdat wij kort op de markt inkopen kunnen wij altijd binnen 1 tot 6 weken uitleveren. Dit heeft het grote voordeel dat de retailer minder voorraad hoeft te nemen en dus minder risico loopt. De retailer kan door middel van een B2B platform makkelijk bijbestellen als een artikel hard gaat. 

Edwin is 'nieuw' in de mode wereld als ondernemer. Edwin heeft jaren met de grote A merken in de mode wereld mogen werken op online gebied. Ik ken Mark als hockey team genoot en daar bleek al snel dat ons samenspel succesvol is en dit hebben wij als 2 ondernemers omgezet in een business. In korte tijd kregen wij de mogelijkheid om Ferlucci bij onze labels te zetten en dit is een schot in de roos geweest.

Ontdek snel de collectie en shop jouw favoriete item. Dan werken wij aan de achterkant keihard om de mode wereld een klein beetje mooier te maken door met eerlijke producten te werken. Hiermee maken wij, zoals beloofd, de wereld steeds een stukje mooier!

Met vriendelijke groet,
Edwin & Mark

NEEM CONTACT MET ONS OP!

OPEN HOURS :

Maandag - Vrijdag: 8:30 - 17:30

Telefoon: +31 6 13 95 85 95

PER VERI AMICI